Οι υπηρεσίες μας

Μελέτη θέρμανσης

Η μελέτη θέρμανσης, αποτελεί ένα από τους βασικότερους παράγοντες για την αξιόπιστη κατασκευή οιανδήποτε τύπου εγκατάστασης θέρμανσης είτε αυτή αφορά κτίριο κατοικίας είτε επαγγελματικό κτήριο. Η τοποθέτηση των πομπών θέρμανσης σε ένα χώρο πρέπει να γίνεται έτσι ώστε να εξασφαλίζεται αποδοτική και κατά το δυνατόν ομοιόμορφη θέρμανση του χώρου.

Κοπή μετάλλου

Σας παρέχουμε ταχύτερη, πιο αποδοτική και καθαρή κοπή με την ολοκληρωμένη γκάμα δίσκων κοπής και εργαλείων.

Εγγύηση καλής ποιότητας

Πιστεύουμε σε ένα συνολικό πλαίσιο ποιότητας, το οποίο βασίζεται τόσο στα εταιρικά μας χαρακτηριστικά, όσο και στην διασφάλιση υψηλού επιπέδου επαγγελματικών σχέσεων με όλους τους συνεργάτες μας ανεξαιρέτως.

Δωρεάν μεταφορά

Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας δωρεάν μεταφορά των προϊόντων στον χώρο τους, αυθημερόν.

After sale service

Στο κατάστημα μας, θα βρείτε άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση με χαμόγελο. Σωστή γνώση των προϊόντων και σωστή παρουσίασή τους που θα αφήσει τους πελάτες ευχαριστημένους. Θα είμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση για ότι μας χρειαστείτε, ακόμη και για επιδιορθώσεις παλιών εργαλείων.

Τηλεφωνική παραγγελία

Είμαστε στην διάθεση σας όλη την ημέρα για να μας καλέσετε, να ζητήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και αφού σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα, να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Επιστροφή προϊόντων

Εάν για κάποιο λόγο μετά την αγορά κάποιου προϊόντος επιθυμείτε την επιστροφή ή την αντικατάσταση του το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσέλθετε στο κατάστημα μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Άτοκες δόσεις

Βασιζόμενοι σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και εξυπηρέτησης σας παρέχουμε την δυνατότητα για αποπληρωμή σε δόσεις χωρίς καμία επιβάρυνση.

Wi-Fi

Μεριμνώντας για την δική σας άνεση και ικανοποίηση, φροντίσαμε να υπάρχει σε όλους τους χώρους του καταστήματος δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Parking

Διαθέτουμε χώρο στάθμευσης ακριβώς έξω από το κατάστημα για να βελτιώσουμε και να διευκολύνουμε την εξυπηρέτηση σας.