Οι αξίες μας

  • Ενθαρρύνουμε ένα περιβάλλον ανοιχτής και αμφίδρομης επικοινωνίας, όπου οι στόχοι και τα αποτελέσματα επικοινωνούνται σε όλους τους εργαζομένους προωθώντας κλίμα εμπιστοσύνης και ομαδικότητας.
  • Δεσμευόμαστε στην υλοποίηση των στόχων λειτουργώντας με εγρήγορση, αποφασιστικότητα και ταχύτητα.
  • Ανταμείβουμε τους εργαζομένους και τους συνεργάτες με τρόπο δίκαιο και επιβραβεύουμε τις πρωτοβουλίες και προσπάθειες των μελών, εξασφαλίζοντας την αξιοκρατία.
  • Εκπροσωπούμε εταιρίες με επαγγελματισμό, ενθουσιασμό και σεβασμό στις αξίες τους προς αμοιβαίο όφελος.
  • Με κεφάλαιο τη γνώση, επενδύουμε στην εκπαίδευση και παρακινούμε τους ανθρώπους μας να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται συνεχώς προσωπικά και επαγγελματικά.
  • Όλοι οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουμε και κατανοούμε τις ανάγκες του πελάτη και τηρούμε όσα υποσχόμαστε με αξιοπιστία και συνέπεια.

Το κατάστημα μας ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από αίσθηση ευθύνης, οργάνωσης, αξιοπιστίας, αξίες που μας καθοδηγούν από την ίδρυσή μας.

Η διεξαγωγή της εργασίας μας με ακεραιότητα ήταν πάντα στην καρδιά της επιχειρηματικής μας ευθύνης και δέσμευσης. Η ακεραιότητα ορίζει πώς συμπεριφερόμαστε, όπου κι αν βρισκόμαστε με σεβασμό και ειλικρίνεια.

Είμαστε κατάστημα με φρέσκες ιδέες και συνεργάτες με συνέπεια και δημιουργική διάθεση. Το μεγαλύτερο κεφάλαιο μας είναι οι άνθρωποι.

Μία οργανωμένη ομάδα με σύμμαχο τα σύγχρονα μέσα, βρίσκεται πάντα δίπλα σας καλύπτοντας υπεύθυνα τις ανάγκες της επιχείρησής, του σπιτιού και της καθημερινότητας σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, το κατάστημα μας σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.