Ιστορική Αναδρομή

Το 1935 ιδρύεται μία πολύ μικρή οικογενειακή επιχείρηση από τον παππού της οικογένειας, Ιωάννη Κακαουνάκη. Το κατάστημα περιείχε κατά κύριο λόγω είδη κιγκαλερίας και βρισκόταν στην αγορά του Καστελίου. Κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου το κατάστημα κλείνει. Το 1995 αναλαμβάνει τα ινία ο γιός του, Ηλίας Κακαουνάκης, και μετά από μερικά χρόνια ξεκινάει να μεγαλώνει η γκάμα των προϊόντων του μαγαζιού.

Το 1995 μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ιδιοκτήτη του καταστήματος η διαχείριση περνάει στα χέρια του γιού της οικογένειας, Ιωάννη Ηλ. Κακαουνάκη.

Το 2008  αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς επεκτείνουμε  τις εγκαταστάσεις μας, μεταφέροντας την επιχείρηση σε μεγαλύτερο χώρο, που μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε τις δραστηριότητες μας και να καλύψουμε τις νέες τάσεις. Έτσι, μεταβήκαμε από την μικρή επιχείρηση σε μια μεγαλύτερη με πιο ευρεία ποικιλία προϊόντων η οποία περιλαμβάνει χρώματα, εργαλεία, μηχανήματα, ξηρά δόμηση κλπ.

Όπως αλλάζει ο καιρός και καινούργιοι άνθρωποι έρχονται και άλλοι φεύγουν, εμείς μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα παραδώσαμε την επιχείρηση από την μια γενιά στην άλλη, διατηρώντας τις αξίες του παρελθόντος και οραματιζόμενοι το μέλλον.